Saltar al contenido

BASES

PARTICIPACIÓ

Es podran inscriure totes aquelles bandes / formacions:

● S’accepten tots els estils musicals.

● Residents a Barcelona i de la seva área metropolitana.

● Entre 18-35 anys d’edat.

● Formacions sense contracte signat amb cap discogràfica major.

● SI es pot haver autoeditat un LP, EP o Senzill,o tenir un acord amb algun segell independent que no tregui més de 8 referències a l’any.

● Les cançons han de ser originals (composicions pròpies).

● S’ha de tenir com a mínim un repertori propi d’uns 40 minuts aprox.

BASES
'Inscripció gratuïta'

● La participació en el Concurs «HOSPISONA» comporta la cessió per part dels participants a favor de Casa de la Música dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública del material enviat durant les edicions de HOSPISONA i del material audiovisual enregistrat durant la final del concurs.

● Les dades personals enviades s’utilitzaran exclusivament amb la fi única de mantenir comunicació entre Casa de la Música i el grup participant.

● Casa de la Música no es fa responsable de qualsevol violació/incompliment de la llei de copyright sobre les cançons enviades o que toqui cada grup.

● Casa de la Música aporta per a la consecució dels concerts: – El Backline. – Equip tècnic i personal de la Sala Salamandra necessari per la realització del concert.

● El grup únicament haurà de portar els instruments, no inclosos en el backline bàsic de la sala.

● Entre ambdues parts no hi haurà cap obligació econòmica.

● La banda guanyadora, es compromet a realitzar una actuació per presentar el seu projecte al C.C La Farga. Aquesta actuació es realitzarà en la mesura de les possibilitats durant l’any vigent a l’edició del concurs.

● Casa de la Música comunicarà al grup seleccionat la data del concert en el qual ha d’actuar amb 10 dies d’antelació aproximadament.

● En el cas que alguna banda participant incompleixi les bases, realitzi paranys en la votació durant la final, tingui un mal comportament o es dissolgui serà expulsada del concurs. La banda expulsada serà substituïda per la següent banda amb més puntuació de la votació online i/o de la final.

● En el cas que alguna banda fes desperfectes en el Backline, equip de so, a la sala o a terceres persones la banda correria amb els costos dels desperfectes o de la indemnització.

● En aquesta pàgina (o pàgines) web, premsa i medis, es poden publicar imatges en què apareguin, individualment o en grup, les persones que participen al concurs.

● La inscripció en el concurs implica l’acceptació de les bases del concurs.

Molta Sort !!

ORGANITZA

PATROCINA

COL·LABORA

AMB EL SUPORT DE

© 2023 Casa de la Música · Av. Carrilet, 235 (08907) L’Hospitalet