Saltar al contenido

IGUAL NOS VAMOS A MORIR

GUANYADOR HOSPISONA 2024

És un concurs de bandes que permet als finalistes presentar les seves propostes en directe a l’escenari de la Sala de concerts Salamandra.
Hospisona és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet que té com a objectiu buscar i recolzar talents musical de joves emergents residents a Barcelona i de la seva área metropolitana.

Es premiarà a la banda guanyadora amb una Beca d’Acompanyament Musical per part de les Cases de la Música de Catalunya.
En cada cas es farà un estudi i planificació amb la banda per dissenyar les accions ideals d’acompanyament; es pretén acompanyar la proposta musical en els seus primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període de fins a dos anys depenent de l’evolució de la banda guanyadora.

Aquest acompanyament constarà de:

3.000€ per invertir en el desenvolupament del projecte musical. Aquest pressupost es la suma de l’aportació de l’Associació d’Estudiants de L’Hospitalet (2.000€) i de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet (1.000€). El pressupost és gestiona a través de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet.

Beca d’enregistrament en estudi. A través de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet, es cedeix l’estudi de la Sala Salamandra durant 5 dies per la gravació, mescla o mixing de produccions musicals.

Beca Stage/Producció de directe. La Sala Salamandra cedeix la seva sala durant 3 dies per dur a terme un stage de 3 dies per la producció artística o musical d’un projecte musical de la mà de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet.

Beca Videoclip. La Fundació Casa de la Música de L’H, subvenciona amb 750€+IVA la producció d’un videoclip.

Assessorament en aspectes com estratègia de comunicació, introducció al mercat musical, mercat digital, facturació i contractació.

ORGANITZA

COL·LABORA

Can COL·LABORA.

AMB EL SUPORT DE

© 2024 Casa de la Música · Av. Carrilet, 235 (08907) L’Hospitalet