BUSQUEM LA BANDA REVELACIÓ 2022

Què és HOSPISONA?

És un concurs de bandes que permet als finalistes presentar les seves propostes en directe a l’escenari de la Sala de concerts Salamandra.

Hospisona és una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Fundació Casa de la Música de L’Hospitalet que té com a objectiu buscar i recolzar talents musical de joves emergents.

PREMIS

Es premiarà a la banda guanyadora amb una Beca d’Acompanyament Musical per part de les Cases de la Música de Catalunya. Aquest acompanyament (projecte d’un cost aproximat de 7.500€) constarà de:

  • 3.500 € en efectiu per invertir en el desenvolupament del projecte musical. Aquest import s’abonarà a la banda a través d’un caixet que es pagarà a la banda per una actuació en directe. El concert pactat s’intentarà realitzar durant els tres primers mesos de l’any en la mesura de les possibiltats.
  • Enregistrament en estudi
  • Producció de directe
  • Càpsula audiovisual
  • Assessorament en estratègia de comunicació, introducció al mercat musical, mercat digital…

En cada cas es farà des de la Casa de la Música, un estudi i planificació amb la banda per dissenyar les accions ideals d’acompanyament. Amb aquesta beca es pretén acompanyar la proposta musical en els primers passos cap a la professionalització i introducció al mercat musical durant un període planificació , execució i seguiment durant un període aproximat de 2 anys.

ORGANITZA

COL·LABORA

AMB EL SUPORT DE

© 2021 Casa de la Música · Av. Carrilet, 235 (08907) L’Hospitalet